Ja, nu lagas det väldigt mycket gula zuccini hemma hos oss. Maken frågade igår " äter vi mycket zuccini just nu?" när ännu en rätt med de gula tillagades. Kanske att det är dags att börja samla recepten till en kokbok? :-)
Igår blev det gräddstuvad zuccini med örter, chili och dijonsenap! Gjorde en liten light variant, tog hälften mellangrädde och hälften creme fraiche, stuvningen blev både härligt krämig och lite syrlig. Örterna plockade jag från trädgården; piplök, persilja och dragon. Till detta serverades fyllda färsbiffar och tomater. Mycket gott!
Ikväll ska jag prova nått av era förslag...mera zuccini!
WOW! det där lät gott, det ska jag testa =)
SvaraRaderaha en underbar söndagskväll!
Miss M: tack, ha en bra söndag du också!
SvaraRaderaHej där,
SvaraRaderaTack för din rara hälsning hos mig ! Låter som en jätteläcker middag de där, får jag nog ta och testa endera dan.
Ha det så gott.
Kram/Marita