Att äta sina egen odlade kronärtskockor är en härlig lyx så här i början av hösten. Ja, nu skördas det för fullt och tas hand om inför hösten och vintern. Vi bunkrar upp så mycket vi bara orkar och hinner, har ju ett jobb att sköta också ;-).
Ha det gott och vi ses snart igen!
Vilken lyx! Jag kan inte äta mina...jag tycker de är så vackra när de slår ut ;-)
SvaraRaderaBon appetite!
Tyra i KÖKTRÄDGÅRDEN
Trevlig Helg!
Ja du, jobbet tar för mkt tid av ens fritid :)
SvaraRaderaFörresten, har du inte sett att jag mailat dej om att jag vill köpa en trädgårdsmästarsalva ?
Ha det gott
Hej!
SvaraRaderaKika förbi min blogg. Har något till dig :-)
Hade ju också tänkt få egna kronärtskockor...men de ville inte ta sig,provar igen nästa år.
SvaraRaderaJag har en stafettpinne till dig på min blogg!
Ha det fint//Eva
EGNA kronärtskockor. UNDERBART!!!!!
SvaraRaderaTycker fröken Dill
Spännande med dina salvor förresten. Själv har jag haft renfana, rölleka och lingonblad liggandes i kallpressad rapsolja i ett soligt fönster någon månad. Snart dags att sila av och tillsätta smält bivax. Har du några tips om proportioner?
SvaraRaderaUndrar fröken Dill