17 apr. 2011

Kossornas planet och Stefan Sundström!


Medan jag målar och målar mina lådor som ska bli varmbänkar lyssnar jag på gamla avsnitt av Kossornas planet. Och ett avsnitt var lite mer spännande än de andra även om alla är intressanta, ett program om självhushållning. Lyssna vet jag! Stefan Sundström är medverkande och pratar om hur han tänker om mathållning och resurser. Och det är även han som skriver signaturmelodin ;-)

Och med sorg i hjärtat har jag läst ut Stefans bok. Jo, det är lite sorglig för jag vill läsa mera. Men jag får väl läsa om den en gång till. Tänk att man kan bli så förtjust i en bok ;-) Drömma vidare och skapa i mina tankar. Och skapa i verklighet! Jag är så nöjd med kallbänkarna eller varmbänkarna... vi får se om om jag får tag i så många skottkärror med hästskit eller om jag får använda några som kallbänk. Nu är ju inte kallbänk så dåligt heller om jag får bestämma. Nu ska jag bara måla färdigt och även måla fönsterkarmarna så att det blir enhetligt. Det ska ju vara snyggt också! ;-)

Ha det gott alla tappra själar
med hopp om en solig söndag!

3 kommentarer:

 1. Jag blir väldigt nyfiken på den där boken, måste jag säga! Ska höra efter om den finns på biblioteket snarast!

  SvaraRadera
 2. Flitens lampa lyser :-).

  Då vet man att en bok är bra, när man känner så som du gör. Det händer inte så ofta tycker jag, men jag har jaft några sådana bokupplevelser i år redan faktiskt. Jag blir verkligen sugen på den boken när du skriver så om den...men nu har jag itne råd med en bok utan får väl hålla tummarna för att biblioteket tar in den... och det gör de nog inte.

  Ha en bra vecka!

  SvaraRadera
 3. underbar bok. den har fått en självklar plats i min "finbokhylla". Vilken härlig blogg förresten:) I morgon ska jag prova din nässelpesto.

  SvaraRadera