12 juli 2013

Trädgårds-semester-trippen färdigbokad!


Nästa vecka bär det av till Skåne-land och många förhoppningsvis underbara möten! Jag och Mari kommer att göra Skåne osäkert under en knapp vecka.

På fotot ser du Anettes fina köksträdgård som jag har sååå länge velat besöka. Och nu äntligen blir det möjligt. Ja och så får jag träffa Anette igen. :-) Träffade henne en gång på Nordiska trädgårdar på en bloggträff, och det tog ett tag innan att jag förstod att hon var hon. Att hon var Anette med DEN köksträdgården! hahahaha... Här hittar ni hennes blogg: Dagliljan

Och många många fler ska vi besöka! Både privata trädgårdar och handels-trädgårdar finns med på listan. Ni anar inte hur mycket jag ser fram emot denna inspirationsresa! Nu gäller det bara att ladda kameran :-D Följande platser är inbokade att besöka:


Villa Solhem, Ängelholm
Lotties trädgård, Ängelholm
Viaköp trädgård, Höganäs
Löddeköpings plantskola
Anna Vattenkanna, Malmö
Tirups Örtagård, Staffanstorp
Anette, Dagliljan, Boäng
Ådalagård, Billinge
Jansro hem & trädgård, Skillinge
Apotekarens trädgård, Simrishamn
Mandelmanns, Simrishamn
Blomstermåla, hämta 2 tuppar
Sofias bod, Björnsholm

Ja som ni ser, fullt schema, fullt ös! 

5 kommentarer:

 1. WAOOO .. vilket digert program - och så mycket inspiration ni kommer att få !

  Apotekarens trädgård besökte vi flera ggr under vår semester - underbart att sitta där en varm sommarkväll, äta gott och insupa medelhavsatmosfären !

  Ha det så gott på resan !
  Kram/Isa

  SvaraRadera
 2. Härligt att titta på andras trädgårdar!

  SvaraRadera
 3. Det närmar sig... :) Snart är vi på väg. Det ska bli sååå kul och inspirerande. Jag måste bara hitta laddaren till kameran!!! jag har ett par dagar på mig att leta som tur va! (att jag hela tiden ska förlägga laddaren!) Kramis // Mari

  SvaraRadera
 4. Det var som sagt ett gediget program! Så himla kul ni kommer ha! :)

  SvaraRadera
 5. Åh, Herre Gud så mycket ni har att se fram emot... eller redan har upplevt. Ska bli kul att läsa om allt :-) Har skickat ett mejl till dig :-)
  Kram Hélena

  SvaraRadera