2 mars 2012

Uppdatering 1: Hjälp! Kan ni kommentera eller är det problem?

Idag har jag tagit tag i omskolningen av mina chilisar. Urk vad tråkigt det är! Jag fick ju tipset om att dela upp omskolningen och det lär behövas. Efter några plantor hade jag ruttnat :-) JAg behöver köpa lite tålamod på burk om någon har...?

Jag tänkte att jag prövar igen, inbäddat inlägg för kommentarer. Tyckte verkligen det var bra ända tills många av er fick problem både med att se bloggen i sin helhet och att kommentera.

Så nu har jag klickat för
Nedanstående inbäddat inlägg för att se om jag kan använda den utan problem. Snälla rara ni, lämna en kommentar (om det går) så jag kan se resultatet. OM det inte fungerar ändrar jag självklart tillbaka... Håll tummarna nu!

Uppdatering 1: I natt vaknade jag och kom på att om man inte kan kommentera så hur ska man då meddela det? oh my, att jag behöver sova för att tänka klart?! Kanske är det min vurpa tidigare i veckan som gör att jag inte tänker längre än näsan räcker?
Om du har problem vore jag tacksam om du kunde offra lite av din tid och maila mig så att jag faktiskt får veta att det är problem... johnna.gilljam@gmail.com Hittills är det ju positiva kommentarer, hahahaha

Solsken till Er!

29 kommentarer:

 1. Testing testing... Hoppas det funkar! Kram Hanna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Hanna! Det ser att ut att funka...

   Radera
 2. Kommentar fra Norge ;-) Funker!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nämen vad roligt att höra från Norge!

   Radera
 3. Ja fy, omskolning är ingen favorit... måste erkänna att ibland hoppas den över här.... men så har jag en del rangliga plantor också. Än så länge inga problem med kommentaren.
  Ha det gott

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var modigt, att hoppa över omplanteringen ;-)

   Radera
 4. Verkar funka bra att kommentera. :) Ja, omskolning är inte det absolut roligaste... det roliga kommer sen. ;)
  Kramar!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja jag drömmer ju om det som kommer senare när jag står med mina krukor och jord...

   Radera
 5. pling plång på dörren

  SvaraRadera
 6. Förlåt en dum en men vad är den inbäddat i? Det ser ut som vanligt...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Näe det är inte så dum fråga. Det är nog många som inte vet... Det är att jag kan svara på varje kommentar enskilt! Fiffigt om allt funkar.

   Radera
 7. Jo det tog en stund innan jag fick upp rutan att skriva i men nu är den här och jag skriver. Skall minsann fortsätta och läsa här i din underbara blogg. VIlken inspiration. Ni är väldigt välkomna hit till mig igen om ni har vägarna förbi. Jag tror vi skulle ha massor att prata om. Jag är nästan klar med min frösortering, himmel vad många frön jag har. Och vad mycket roligare det är när jag har koll. Ha en fin fin fin dag hoppas du får lika soligt som jag verkar få det. Kram Gela

  SvaraRadera
  Svar
  1. Okej, lite långsam... men funkar.
   Roligt att du tycker att bloggen är inspirerande, jag skriver ju det jag är intresserad av...
   Jag kommer absolut tillbaka! Ni är även hjärtligt välkomna till den här sidan av sthlm. Nu ser det ju ut som en byggarbetsplats men tror kanske att det har du varit med om.. :-)

   Solen skiner! Tack snälla

   Radera
  2. Jag kan bara kommentera om jag klickar på "svara" Det är sjukt!!! Är det bara för mig det inte går?????

   Radera
  3. Hm skumt, alla andra har skrivit sin egen kommentar... och jag har svarat.

   Radera
 8. Kollar om jag kan kommentera här och det fungerar! Ha en fin dag. /Annelie

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för hjälpen Annelie och ha en fin dag du med!

   Radera
 9. Jo nu fick jag upp en kommentarsruta att skriva i....men det tåg låååååååååång tid :-)

  Tyvärr tar hela din blogg tämligen lång tid på sig att uppdatera sig på min burk (som är relativt ny och vi har ett hyfsat bredband). Betydligt längre än andra bloggar på blogspot. Så en fundering...hur tunga är dina bilder som du lägger ut i din blogg?

  Jag fick protester på min gamla blogg och då visade det sig att jag hade misslyckats med att minska storleken på bilderna....eller rättare sagt pixelantalet. Tunga var bilderna i vilket fall som helst och det var flera som sa att det var omöjligt att ta sig fram till min blogg.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men vad tråkigt att höra Fru Purjo. Använder du Google Chrome, för det rekommenderas varmt. Bilderna är inte så värst stora... så det borde inte vara problemet. Många har börjat använda chrome och slipper mycket strul, så även jag. Hoppas att det löser sig.

   Radera
 10. fungerar här med :-)

  SvaraRadera
 11. Visst är det hemskt tråkigt att skola om plantorna... Hos mig är de som ett evigt dåligt samvete som ligger och gnager, och när jag väl kommer mig för, då tappar jag snabbt lusten för jag vet inte riktigt var jag ska börja! ;) Men det brukar ordna sig tillslut och plantor har jag alltid för mycket av... :)

  Att kommentera verkar gå hur bra som helst här med...

  Kram/ Anna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja visst är det konstigt, att man tappar inspirationen när man börjar med omskolningar...

   Radera