9 sep. 2009

Den praktiske filosofen

Äger någon denna bok?
Skulle du rekommendera den?

Fick tidningen REKO häromdagen i brevlådan och slukade den med hull och hår. Nåja, kanske inte bokstavligt men bildligt... Porträttet i tidningen var ingen mindre än Rune Kalf-Hansen, den praktiske filosofen. Blev ganska sugen på boken ovan. Den får hamna på önskelistan!

3 kommentarer:

 1. Åh, då får jag hoppas att nya numret av REKO dimper ner i min brevlåda snart också. Verkligen en läsvärd tidning. Har just Kalf-Hansens bok hemma från bibblan, men är inte helt såld på recepten. Texten är bra! Kanske idé att prova bibblan först då boken är ganska dyr!? Kram Mimmi

  SvaraRadera
 2. Boken har jag inte hört talas om men funderar starkt på att skaffa tidningen! Vad tycker du om den?

  SvaraRadera
 3. Mamma Mimmi: välkommen hit och jag ska genast kika på din blogg...hoppas att det är nåt i stil med ekotankar.... Bra tänkt där, låna på bibblan! Annars är jag en riktig bokoman som samlar på böcker... tyvärr måste jag då och då sortera bort böcker eftersom annars skulle de belamra hela huset.

  Fröken Wrede: Jag gillar tidningen REKO! Den är inte så tjock men har ett bra innehåll. Annars är jag ju van med tjocka magasin som räcker länge i läslusten...Men REKO är betydligt mycket bättre än glamotidningen som har gått i graven; ecoqueen!

  SvaraRadera