23 sep. 2014

September - fullt upp!!!


Här jobbas det på, både i lönearbetet och hemma! Måste erkänna att jag har himla roligt på jobbet, det händer många spännande saker där men även hemma. Har precis plockat alla tomater i Glädjehuset, det är dags för nästa fas... Att tömma Glädjehuset, fylla på med spån och flytta in hönsen. Men en sak i taget. Måste rädda några växter från frosten också... oj oj... det är fullt upp!

4 kommentarer:

 1. Haha ja precis så är det - fullt upp.
  Hade någon märklig förkänsla och tog in alla kryddörter i växthuset och röjde ut tomaterna i helgen. Jaha så plötsligt var det frost!
  Kram Malin

  SvaraRadera
 2. Ljuvlig skördebild. Visst är det fullt upp nu med både det ena och det andra. Här har hönsen börjat dra sig inomhus, men sticker ut näbbarna så fort finvädret visar sig. Tre hönor tyckte det var en bra idé att lägga sig och ruva och ett par nya kycklingar har tittat fram. Tyvärr också dags för tuppslakt, jobbigt men ett nödvändigt ont.
  Ha det så gott
  Anette

  SvaraRadera
 3. Ja det tenderar att bli lite hektiskt så här års!

  SvaraRadera
 4. Det ser ut som att du har en Tigerella-tomat så jag måste bara fråga om vad du tyckte om smaken (om du har börjat smaska på dem än det vill säga). Själv tyckte jag inte de var så väldigt goda, lite beska och ganska syrliga, så nu undrar jag om det bara är jag som kanske vattnat för lite eller har knepigt smaksinne. Kram // Alexandra

  SvaraRadera