11 feb. 2016

I odlingshusetNu är det dags att börja plantera om några chilisar som är sådda i början av Januari. Jag har faktiskt sått chilin i omgångar i år för att till det. Jag har börjat nytt jobb och det betyder att det går ganska mycket tid till att komma in i nya strukturer så då har jag fått dela upp mitt sående. Inte för att det gör något, det är bara lite ovant att så i så många omgångar. 


Vissa av plantorna har blivit fina växter och är redan omplanterade en gång. Nu är det dags att börja gödselvattna dessa så att de fortsätter att växa fint. 


Det känns ganska lyxigt att ha mina tre så-hyllor i Vita huset och även en såbänk därinne. Allt på en samma plats och jag behöver INTE plocka undan för att det är dags att laga middag.

Snart kommer det fler bilder från Vita huset, mitt odlinghus.
Ha det gott!


3 kommentarer:

  1. Vad härligt det ser ut med alla dessa småplantor, vad jag längtar till att sätta igång med sådden. Ha det bra!! Kram/Annelie

    SvaraRadera
  2. Oj, det låter helt fantastiskt och inspirerande med alla planer! Smart det där att sätta upp mål. Jag hoppas också på ett bättre odlingsår 2016 jämfört med förra året. Jag skulle vilja se till att vara mer i mina odlingar när vädret är bra. Och eftersom odlingarna är på landet innebär det kanske att ta kompledigt eller jobba en del av tiden från stugan. En annan sak jag skulle vilja är att laga mer mat och njuta ännu mer av skörden i kulinariskt hänseende. Sedan skulle det ju vara en fjäder i hatten om jag fick bukt på krussjukan, detta gissel, på persikoträdet. Och fröodling, det blir för lite varje år och så ångrar man sig efteråt..

    SvaraRadera
  3. Oj, det låter helt fantastiskt och inspirerande med alla planer! Smart det där att sätta upp mål. Jag hoppas också på ett bättre odlingsår 2016 jämfört med förra året. Jag skulle vilja se till att vara mer i mina odlingar när vädret är bra. Och eftersom odlingarna är på landet innebär det kanske att ta kompledigt eller jobba en del av tiden från stugan. En annan sak jag skulle vilja är att laga mer mat och njuta ännu mer av skörden i kulinariskt hänseende. Sedan skulle det ju vara en fjäder i hatten om jag fick bukt på krussjukan, detta gissel, på persikoträdet. Och fröodling, det blir för lite varje år och så ångrar man sig efteråt..

    SvaraRadera