24 juni 2009

Tjälknöl

Inatt har det stekts tjälknöl. Kan tyckas att det är höst och vintermat men jag tycker om det som kallskuret en sommar dag med en god sallad till. Dessutom så är det från eget kött, en uppfödd gris som vi slaktade sent i höstas. Köttet har varit mycket gott och otroligt mört. Dessutom känns det okej att äta gris som man vet har mått bra och bökat i det fria. Har precis kokat lagen till knölen på porter, honung och rosmarin. Snart ska den ut ur ugnen och ner i lagbaljan.

4 kommentarer:

  1. Vad kul att du gillar bloggen! Det är bara roligt att du vill länka, jag passade på att lägga till dig också från vår blogg. Nu har jag tittat lite här och oj så många intressanta projekt du har på gång

    //F

    SvaraRadera
  2. Åh, nu blev jag nästan sugen på att äta kött, och precis så där skulle jag vilja ha det om det var aktuellt!

    SvaraRadera
  3. Hippihäxan: förstår vad du menar...

    SvaraRadera