3 mars 2012

Solskenslängtan


I går eftermiddag tänkte jag sätta mig på trappan och dricka en kopp kaffe i solskenet. Min längtan efter solstrålarna var nästan värkande... Har ofta hört att jag har tur som har hönsgödsel helt gratis (man kan alltid förstås diskutera det där med gratis men det är en annan sak). Ja, det kändes inte som tur igår, jag hade ju glömt bort trots att jag vet att det finns fler som gillar altantrappan och sol.

Problemet med att ha hönsen frigående är helt uppenbara. Skit här och där, särskilt där man ska gå eller sitta! Det finns andra problem också så som att det äter upp den odlade maten för en men det är senare på säsongen. Det här är här och nu! Ja, det blir till att städa verandan och och trappan så att man kan gå in och ut från huset utan att trampa i hönsskit. Suck. Och sen får jag ta mitt solskenskaffe idag istället. För solen lockar idag med...!

Ha en go lördag!

2 kommentarer:

  1. :-) Inget gott som har något ont med sig! Skrattade högt när jag läste ditt förra inlägg om kommentarer. Visst blir det tankevurpor ibland. Jag har aldrig haft problem att läsa eller kommentera här hos dig. Här skiner solen och en dag på trappen med kaffekoppen blir ett säkert kort här också.
    Ha det bäst!
    Kram Hélena

    SvaraRadera
  2. Ha en underbar lördag du med! Kram! <3

    SvaraRadera