29 juni 2014

Återhämtning


Måste erkänna att jag är ganska trött nu. Jag ska inte komma med något klagobrev men jag tänkte ändå berätta att jag är pretty damn trött. ;-) Jag har ett oerhört roligt jobb men också lite krävande i mellan åt och nu kan jag konstatera att det blir gott med semester! 

Det finns galet mycket att göra i trädgården och utöver det har jag ju planer på ny köksträdgård. Jag kommer att ta det lugnt, varva mellan trädgårdsarbete med hängstolen! Båda ger energi men på olika sätt. Jag gillar att gräva och röra på kroppen men jag gillar också att läsa och förkovra mig så det blir perfekt! Kanske ett bad eller två, om det blir någon sol. 

Långa promenader i skogen med hunden är också bra återhämtning. Vad skulle jag göra utan dem? Mina hundpromenader är som luften, nödvändig för överlevnad. :-) Kanske skulle jag unna mig lite massage och fotbehandling? Vardagslyx som ger mycket energi. 

I´ll be back! :-)

3 kommentarer:

 1. Ha det riktigt skönt på din semester!

  SvaraRadera
 2. Det låter ju fantastiskt! läsa i skuggan, jobba i trädgården och gå långa promenader med hunden. Optimala semestern i mitt tycke! Hoppas du får det skönt!

  (och en hängstol, det ska jag också skaffa, vid tillfälle! Först ska jag bara klura ut vart jag kan hänga en! =) )

  SvaraRadera
 3. Vad skönt det ser ut att sitta och slappa i en hängstol. Jag tycker också att hundpromenader är väldigt avkopplande. Speciellt om man tar sig tid att stanna till emellanåt. Vila en stund på stenen vid sjön eller plocka med sig en blombukett.

  SvaraRadera