16 juli 2009

Fnatt


Här om dagen när det var riktigt tråkigt väder, med både ösregn och åska tog jag fram gamla inredningstidningar. Jag gör ju det då och då, jag gillar verkligen att inspireras av reportagen med både sina bilder och texter. Men nu plockade jag fram jultidningarna! Mitt i sommaren?!

Ofta innan jul så vill jag så mycket , pyssla och greja och laga god mat. Jag gillar ha min egen jul. Men när jag har titta i recepten så tänker den blir säkert gott och så glömmer jag bort dem. NU har jag klippt ut recepten som jag gillade och gjort en julbok. Samlat alla intressanta saker i den. Även julklappstipps som jag kommer på har jag skrivit in. :-) Fnatt mitt i sommaren... Eller ?

Så nu ska jag leta efter VIT glögg-recept där huvudingrediensen är fläderblomssaft att skriva in. Jag har ju gott om drycken nere i frysen och tror att det blir supergott. Någon som vet nåt?

3 kommentarer:

 1. Då är vi två som får denna fnatt, jag gör precis lika....
  Vit glögg....med fläder...ingen aning...jag skulle googla på det..
  Kram från mig...

  SvaraRadera
 2. OK, Nu har jag varit här. Äpplet faller inte såååå... långt från päronträdet. Jag samlade på påskmaten förra veckan. Det började med att jag sökte lammrecept. Mor i Eskilstuna

  SvaraRadera
 3. Bondbruden: måste nog googla... eller göra själv efter eget huvud.. Hur svårt kan det vara?! Lite vitt vin och fläderdryck... eller hur?!"

  Mor: välkommen. Ja, har jag tur så behövs det snart lammrecept även här. Och då menar jag inte till påsk.

  SvaraRadera