23 jan. 2010

Lite provokation...


Sitter hemma och myser efter en tuff arbetsvecka med tidningen Lantliv. Gillar inredning och tycker om vackra bilder och det ger Lantliv. Denna månad har de också Ekospecial och jag ser fram emot att se vad de har att erbjuda.

Jag sitter och bläddrar lite slött och fastnar på månadens bloggare! Ahhh Karin har blivit kändis :-) "Lite inspiration och lite provokation, det är mixen på Karins miljöblogg där Karin skriver om miljö och klimat, djur och djurskydd. "

Kul att bloggar med mening och åsikter tas upp i en inredningstidning! Go Karin!

4 kommentarer:

 1. Hoppsan!
  Ja jag har själv inte sett tidningen, eftersom det nya numret inte verkar finnas i butik än, men visst är det lite smickrande att ha blivit uppmärksammad. Jag fick frågan av redaktionen för flera månader sedan, så jag trodde att de ångrat sig.

  Fast skriver de ut mitt efternamn? Ja, det gör väl inget, jag är inte hemlig på det viset. Och man kan ju lista ut vad jag heter genom att klicka på mejlalänken, men ändå... Jag skriver aldrig mitt efternamn på bloggen, så jag tycker nog att de kunde avstått från att skriva ut det i tidningen. (om det är okej för dig får du gärna ta bort mitt efternamn från inlägget också, så det inte går att googla :-)

  Tack för snälla ord om min blogg!

  SvaraRadera
 2. Karin: ja det stämmer att tidningen inte finns i butik än den snart är den även där...på hyllorna! Jag förstår det där med efternamnet... jag har ju inte ens förnamnet på min blogg! Har tagit bort ditt efternamn i inlägget... :-)

  Ha det gott!

  SvaraRadera
 3. Ja Lantliv är en underbar tidning.... och kul med eko special...har anmält mig till en utbildning att bli EKO-ambasadör, kul va!!

  SvaraRadera
 4. Tack för tips. Jag är alldeles tidningssugen, den där blir perfekt!!

  SvaraRadera