9 dec. 2012

Miljövänlig skoter!


Jag har blivit med en spark! Eller rättare sagt; jag har köpt mig en miljövänlig skoter, det vill säga en Vansbrospark! Jag har pratat många vintrar om att jag vill ha en spark men inte kommit till skott. Men igår slog jag på stort och köpte mig en. Jag till och med provåkte den en lite bit igår. Å så roligt. Hade gärna åkt på längre tur men tiden räckte inte till. Men idag, då blir det längre tur med doggi och sparken.
Och ser ni tillbehören?! Tror minsann att jag har snöat in på sparken och hur bra en spark kan vara... Jag kan ju till och med börja tjäna pengar genom att ploga upp byn! (obs skoj) Näe men kanske att plogen vore bra att göra promenadspår i skogen? Vi får se, först ska jag börja använda sparken!Bilder från Vansbro Sparkfabrik.

6 kommentarer:

 1. Så länge som jag önskat mig en spark. En vacker dag skall jag också skaffa en. Men de sandar så väldans mycket här på vägarna kring mig så det är nästan omöjligt sparkföre. Kram till dig/Gela

  SvaraRadera
 2. Precis som Gela..... detta har även jag önskat mej länge. Kanske dax att införskaffa en. I alla fall till nästa vinter när jag kan köra mitt lilla barnbarn på den :)
  Kram från mej

  SvaraRadera
 3. Vi hade spark när jag var barn och dem använde vi flitigt. Vi körde rally nerför vår branta och isiga väg. Allt som oftast hamnade vi i snövallen....hur roligt som helst...tyckte man då. Vet inte om jag skulle uppskattad det lika mycket nu....men en spark hade inte varit fel nu heller :-)

  SvaraRadera
 4. Åh, så roligt det är med spark! Vi har oftast osandad väg här där vi bor så sparkarna får jobba en hel del. Men mest var det nog när barnen var små. Härligt inlägg!
  Kram från Törnrosa

  SvaraRadera
 5. för hundra år sedan jag hade spark....

  SvaraRadera
 6. Vi bor i en by där många av barnen åker spark till skolan och det tycker jag är så mysigt. Själv hittade vi några gamla sparkstöttingar i uthuset när vi flyttade hit, med handsmidda, krusidulliga medar. Så fina, men ganska tunga att hantera. Många sköna sparkfärder önskar jag dig!

  SvaraRadera