13 juni 2013

Hjälp önskas!

Hej alla goingar!
Eftersom mitt mailkonto har blivit kapat så har många av er fått mail från "mig" som handlar om att jag är i London och behöver hjälp. Detta är ju naturligtvis inte sant och jag beklagar att ni har fått en massa trams. Dock så är inte det värsta med denna incident utan faktiskt att ALLA mina kontakter är raderade i min mailbox!

Så alla som har haft kontakt med mig genom åren finns inte kvar, puts veck borta! Sorgligt men sant. Mycket jobbigt faktiskt om jag ska vara ärlig. Det vore himla gulligt om du känner att du vill ha kontakt med mig så skickar du ett mail till mig?! Har du beställt en salva? Hör av dig... Har du nåt att berätta? Hör av dig! Skriv nonsens eller uttryck din glädje över livet, men hör av dig! Känns så trist att ha tappat många värdefulla kontakter, både stora och små.

johnna.gilljam(at)gmail.com
byt ut (at) till @

Och så TACK till både stöd och förståelse för det inträffade!
KRAM

2 kommentarer:

  1. Riktigt förbannad blir man på allt elände de ställer till. Hoppas att allt löser sig.
    Kram
    Gunnel

    SvaraRadera
  2. Samma sak hände för mig för några dagar sedan. Åh, vad kämpigt det är! Man blir så arg på sig själv att man låtit sig luras. Men det är väl bara att lära sig att man aldrig skall tänka att det händer säkert inte mig. Kram på dig! Jag förstår precis hur det känns. Och när jag läser ditt inlägg känner jag mig lite pinsam faktiskt. Graden hysteri och uppgivenhet i mitt inlägg är 270 % större än i ditt trevliga inlägg.

    SvaraRadera