11 juni 2013

VARNING min mail är kapad!

Hej

Min mail är kapad! Man skickar ut mail och om att jag är i England och behöver pengar. DETTA ÄR INTE SANT! Tyvärr drabbar det alla som har haft kontakt med mig :-/ OCH dessutom är mailkontot kapat och raderat så jag har inga kontakter kvar.Information att läsa Online Crime Bytes


Något upprörd /Johnna

7 kommentarer:

 1. Jo, jag har också fått detta mejl och kastat såklart. Så tråkigt när sånt händer. Hoppas att ingen av dina mejlkontakter går på tricket, men det är så uselt skrivet så det är nog ganska osannolikt.

  Kram

  SvaraRadera
 2. Jag tänkte just skriva till dig på FB och tala om det... Men du är uppenbarligen redan medveten om det hela. Tror ingen går på det här mailet, det är för underligt skrivet...

  SvaraRadera
 3. Va trist! Men bra att du berättar. Troligtvis är det som Anna säger... De flesta kommer fatta att det är fejk.
  Kramar!

  SvaraRadera
 4. Fick ett mail idag från dej där du stod på flygplatsen utan pass och pengar. Det är inte första gången jag får samma mail, nu var det bara en annan avsändare. Bra att du talar om det så att folk drar åt sig öronen!

  SvaraRadera
 5. Jepp, förstod direkt att det var fejk! Du skulle aldrig skriva ett så dåligt mejl :-)
  Kram på dig!
  Hélena

  SvaraRadera
 6. Hej Johnna! Jag fick också mail från dig men såg din varning innan så jag öppnar inte ens!

  Ett jädrans otyg detta...hände mig för ett år sedan när mailen kapades och började skicka ut reklam för bantningspreparat till alla mina kontakter - usch så pinsamt!

  Kram!

  SvaraRadera
 7. TAck för allt stöd!
  Största problemet för mig är att alla kontakter är borta. :-/

  SvaraRadera