4 feb. 2012

Vintermys


På vintern är det väl ändå tid för att inspireras och förkovra sig i grönskande litteratur?! Efter att jag hade gått på långpromenad i kylan med hunden samt tornadostädat här hemma tyckte jag att det var dags för vintermys. Elden sprakande i vedspisen, te i muggen och flera av mina favoritböcker framme som jag bläddrade i. Jag har några som kommer fram om och om igen, vinter efter vinter!

Dock har jag faktiskt lagt in en order på dessa fyra böcker (på bild) som känns som ett bra komplement till det jag har. Det dröjer nog ett tag innan de kommer så jag får nöja mig med det jag har så länge. Föresten, är det någon som har skickat efter böcker från "utlandet" tex från Amazon? Efter att jag hade klickat hem dessa från Bokus kom jag tänka på att jag borde skicka efter själv från "utlandet", kanske att det går fortare då och kanske det blir billigare? Några erfarenheter?

Trevlig lördag kväll!


4 kommentarer:

 1. Har inga erfarenheter av att köpa böcker utomlands men håller med dig om den underbara känslan av att sitta ner och förkovra sig. Fullkomligt hänge sig åt drömmar och fantasier.
  Ha det bäst!
  Kram Hélena

  SvaraRadera
 2. Tornadostädning :) det uttrycket kommer jag att "knycka" från dej. Härligt uttryck. Ja, man kanske skulle ta & börja fundera på att planera lite inför kommande säsong.
  Har ju en damm som ska bli klar i år.
  Varma kramar i kylan

  SvaraRadera
 3. Den där boken "preserving food" skulle jag gärna sitta och läsa bredvid brasan. Nu har man liksom kommit på odlandets mysterier, i år blir det nästa steg - att lära sig ta hand om skörden!
  Att beställa böcker utomlands har jag tyvärr ingen erfarenhet av...
  Mys nu vid brasan!
  Eija

  SvaraRadera
 4. Jag har beställt från brittiska Amazon flera gånger utan några problem. Ofta blir det betydligt billigare (fast man får hålla koll på valutakursen) även om frakten är dyrare, och det brukar väl ta en vecka ungefär. Amerikanska sidor har jag undvikit för att slippa tullavgifter och annat.

  SvaraRadera