22 okt. 2010

Grönt e skönt!


Grönt e skönt men marken är vit! Tänk va, igår hämtade maken ut mina nya urfina kängor och i morse var det snöstorm hemma hos oss. Det har nog snöat hela natten och ser ut som det fortsätter... 0 gradigt och blåsigt.

Jag är så nöjd med mina KAVAT-kängor, de passar perfekt. Alltid svårt när man beställer därför brukar jag inte beställa skor, så lite tur hade jag nog. Men jag glömde att beställa fett till dem...de ska ju smörjas in. "Denna sko bör smörjas in då och då med ett ofärgat skofett för att behålla sin smidighet och stå emot väta."

Kängorna är ekologiska och miljömärkta! Yttersulan är tillverkad av delvis återvunnet gummi och skinnet är svenskt vegetabilgarvat skinn. Skon är tillverkad i Sverige. Kan det bli bättre? Kängan är snygg, svensktillverkad, ekologisk och av återvunnen material?!

Jag hoppas att den håller värmen också! :-) Den är lättfodrad med en mix av ull och polyester så kanske att jag får ha på mig ett par raggsockor. Någon som vill sticka ett par åt mig?

Nöjd, nöjdare, supernöjd!

2 kommentarer:

  1. *suckar lite avundsjukt*
    Här är det gummistövlar med extra raggsockor när det är vinter.....

    SvaraRadera
  2. Åh! Jag vill också. Jag missade chansen att prova dem i veckan när jag var i stora staden :( Vet inte om jag vågar att testa och beställa. Men sugen är jag.

    SvaraRadera