24 okt. 2010

Söndagsplaner


Ute är det rått och kallt, regnet öser ner! Hunden skyndar sig ut och kommer snabbt in igen, inte ens rådjuren ute på åkern lockar. Hönsen trycker inne i hönshuset och kacklar knappt fram ett hej när jag kommer med matrester som de annars kluckar så gärna om. Kalkonerna ser ut som frågetecken. Katterna vill inte vara ute, de kurar inne och hittar på hyss.


Jag skulle kunna tänka mig att vara katt! Ser skönt ut, att bara göra det man vill... Tugga sönder de fina nyponen som står som färgglad dekoration. Men jag tror att detta är en perfekt dag att rensa i röran här hemma. Sortera och slänga. Jag menar pappershögarna växer... hur är det möjligt? Sortera i garderoben, vad ska jag ha kvar, vad kan jag ge bort och vad ska slängas?

Vad är dina söndagsplaner?

4 kommentarer:

 1. Katter är livsnjutare utan stress.

  SvaraRadera
 2. "Ute är det rått och kallt, regnet öser ner!"....stämmer så bra även här...tyvärr...

  Idag skall jag bokföra ("straffet" för att jag var lat i fredags) och så skall vi hälsa på hos mor (helt klart mysigare ;)

  Behöver även få ner tulpanlökarna i landet....få se om det kan hålla upp lite under dagen...hoppas på det :-)

  SvaraRadera
 3. Det bästa med katter är att man tycker att de är charmiga även när de käkar upp inredningen. (Ja nästan alltid i alla fall...) Han stack sig inte på nypontaggarna?

  Här är det inte många knop. Ensamhemmadag, regnig lunchpromenad med hunden, värmde resterna av fredagens kantarellpasta, knallar runt i bambulångkalsongerna, hänger vid datorn med favoritkatten som sover i knät, har äntligen fått ur mig ett blogginlägg och tror att jag ska lyxa lite med peeling och ansiktsmask om en stund. Eller baka kakor, kanske?

  SvaraRadera
 4. Här var det full rulle i trädgården. Den tidiga vintern gjorde att vi fick värsta paniken med allt som inte var gjort ännu!
  Ha det gott,
  Charlotta

  SvaraRadera