20 okt. 2010

Nödvändigt vetande! :-)


Hos Cesars trädgård kan man läsa om en härlig utmaning. Egentligen är jag inte så mycket för sånt men den här passar mig så jag antar den. Charlotta har en härlig blogg som jag tycker du ska besöka och inspireras av!


1. What is your favorite word?
Himla svårt, tror nog att kreativitet är nära mig. Känns bra i munnen, känns som en stor del av mig och jag blir inspirerad av det.

2. What is your least favorite word?
Oj, här skulle jag kunna få in många ord... men egoism är inte ett bra ord för mig. Varken när det gäller att sko sig på andra, främlingsfinetlighet eller annat småsint.3. What turns you on creatively, spiritually or emotionally?
Flera ting poppar upp; mylla, naturen, landskapsfärger och färgstarka personligheter!4. What turns you off?
Som i fråga 2... egoism är inte vackert! Nä nu vet jag, naturförstörelse, på alla sätt. Från att kasta sina gamla kvitton från fickan i naturen till storföretagens utsläpp. Kanske när man egoistiskt bara kastar sin skit i naturen som den vore SRV...

5. What is your favorite curs?
Har ingen aning... är ju ganska barnslig så jag tror att bajskorv passar. Det är fel att säga så när man är vuxen, både äckligt och fult. ;-)6. What sound or noise do you love?
Jag gillar tystnad. Eller egentligen är det lite missvisande.... jag gillar ljuden i skogen när jag är på promenad, trädens prassel och annat man kan höra när det är alldeles "tyst".

7. What sound or noise do you hate?
Utan tvekan, långtradarljud. Gillar inte vad de står för och hur de kör...

8. What proffesion other than your own would you like to attempt?
Kanske trädgårdsmästare, konstnär, författare eller... Skulle ju gärna ha en liten handelsbod med fik...

9. What proffesion would you not like to do?
Skulle nog inte passa som jurist.10. If Heaven exists,what would you like to here God say, when you arrive at the Pearly Gates?
Hm... hur allvarligt ska jag ta denna fråga? Vilket kom först, hönan eller ägget? Nja... jag kan inte komma på nåt vettigt att skriva.

Anta gärna denna nödvändiga utmaning... !

1 kommentar:

  1. Vad kul!!!! Det här var precis vad jag behövde veta;) Och tack för att jag fick vara med på ett hörn:)
    Ha det gott,
    Charlotta

    SvaraRadera