26 okt. 2010

Yes, debatt på bloggen!

Spännande debatt i förra inlägget
Man får vad man betalar för!
Vad tycker du? Tyck till!

4 kommentarer:

 1. Hihi! :)

  *trycker på gilla-knappen*

  SvaraRadera
 2. Mycket intressant! En fråga som jag djupdykt i många gånger genom åren. Vill gärna äta vegetariskt och bara strunta i all den hemska djurhanteringen. Men det är lättare sagt än gjort med en familj som älskar kött:)
  Kram,
  Charlotta

  SvaraRadera
 3. Jag gillar inte alls uttrycket "man får vad man betalar för". Det är en riktig klyscha och för det mesta också aldeles fel. Jag får nästan alltid mycket mer än jag betalar för, till exempel genom att köpa begagnat. Vad är det egentligen man får mer mer av, om man köper en ny barnvagn för 7000 än om man köper en exakt likadan för 2500 som är använd ett halvår? Du hör...hur fel det där uttrycket är i stort.

  MEN just när det gäller kött träffar det mitt i prick. Jag snålar på precis ALLT för att kunna hålle nere i arbetstid och försöker hitta de listigaste utvägarna för att få det jag vill ha så billigt som möjligt utan att ge avkall på kvalitet. Just när det gäller kött har jag inte hittat någon lösning på frågan. Hur man än vrider och vänder på det blir det djuren som får betala för att jag inte vill göra det. Så jag håller mig till kravmärkt så långt det går.

  SvaraRadera
 4. Esbe: mmm man skulle ha en :-)

  Madame C: förstår precis, här är det också motigt med vegomat... men ibland så.

  Tove: :-) ja, visst är det en klyscha och funkar nog som jag hade tänkt mig...inte annars - håller med dig.

  SvaraRadera