23 okt. 2010

Självhushållning...


Bild: kanal 9

Apropå självhushållning, så har jag sett ett program idag på kanal 9, My dream farm som jag annars missar. Det går på onsdagar klockan nio och då är det annat som ska ses av dottern och lördag vid tre brukar jag inte sitta framför tv:en. Men idag har jag gjort det, sett ett av sex program och jag vill se mer. Hur kan jag hitta dessa program och få tillgång till dem? Någon som vet?

Annars såg jag att Monty Dons tidigare program Från trädgård till tallrik sänds på svt-play. Men man får skynda sig om man ska hinna med. Jag såg dem förra omgången....

Finns det fler programserier som är intressanta?
Eller hur får man tag på My dream farm?
Vill ha mer!

5 kommentarer:

 1. Jag väntar med spänning på att någon ska svara här:) Har inte kanal 9 och vill helst se på webben om det går.

  Verkar vara ett mycket intressant program det där om självhushållning!

  Ha det gott,
  Charlotta

  SvaraRadera
 2. JA jag hoppas verkligen att det finns något enkelt sätt... annars får jag väl blanda in lite "hackers" i detta uppdrag....

  SvaraRadera
 3. Ja man får verkligen skynda sig på om man ska se avsnitten. Vi upptäckte idag att vi missat den nya säsongen så vi fick se vad som fanns kvar! Underbart program även för mig som inte är odlingsintresserad.

  SvaraRadera
 4. My: visst är det tråkigt att de är tidsbegränsade...

  SvaraRadera
 5. Du bara måste se Wittingstalls program om River Cottage där han visar sina odlingar och självhushåll men också ser till att ett kvarter i UK skapar odlingslotter och håller djur på en slyig äng. Otroligt inspirerande, gick på SVT i somras!
  http://www.rivercottage.net/shop/department/river_cottage_books/

  (böckerna finns också på adlibrids)

  SvaraRadera