13 feb. 2011

Chili-flytt!

Ja, då har chilibäbisarna flyttat upp från källaren. Hade fått för mig att chilin skulle stå svalt efter att den hade grott... Men när jag läser på andra bloggar så har ingen dem svalt.

Så nu har mina bäbisplantor fått flytta upp från källaren till värmen. Eller värme och värme, i morse var det endast 15 grader inomhus. Brrr.... Så morgonen har gått till att elda i vedspisen för att få upp värmen här hemma. Nu står chilisarna i stora hallen. Det är nog rätt för de utvecklades inget i källaren, kanske att det blir skillnad nu. Jag ska inhandla lite kedja så att lamporna blir sänk och höjbara. Jag behöver sänka lamporna lite så att ljuset kommer närmare...

På återseende!

6 kommentarer:

 1. Oj, vilket finfint ljusarrangemang du har - ser riktigt proffsigt ut. Väntar snällt på min armatur från svärfar och nu har jag fått hem det fina fyndet jag gjorde på Röda Korset - en "serveringsvagn" att ha plantor och armatur på/hängande i. Ska bli spännande att se vilken skillnad ljuset gör nu när tillväxten är lite trög.

  SvaraRadera
 2. woooooooow vilken härlig samling bäbisar du har där på hyllan, vad härligt det ser ut!!!!
  hör av mig när träskogubben plingar!!!
  varmkram lotten

  SvaraRadera
 3. Lysrörshylla !! Sätter genast upp på att-bygga-listan !! Vilken perfekt nödvändig möbel :-)

  SvaraRadera
 4. Det där arrangemanget ser ut att vara alldeles perfekt för chili.
  Ser att du odlar tomater, det är ungefär samma sak faktiskt så tänk tomat när du odlar chili så vet du vilka förhållanden dom ska ha.. fast lite torrare.
  Fint ljusarrangemang, själv så kör jag med 2 st 250watts lågenergilampor, men så är jag en man med mindrevärdeskomplex hahaha

  SvaraRadera
 5. Min största respekt för detta urtjusiga och praktiska ljushyllearrangemang:-)

  SvaraRadera
 6. Vilken perfekt hylla *tummen upp* Var har du fått tag på den? Den ser ut att vara isärtagbar... är det så? / Mari

  SvaraRadera