25 dec. 2014

Är ni nyfikna? Resultatet på enkäten!


Först och främst vill jag tacka alla som har uttryckt en åsikt om vad ni vill läsa mer om. Himla roligt att så många var engagerade och lite otippat blev resultatet. Hade trott att ni hade läst er mätta både om det ena och det andra men se, ni vill ha mer av många ting som jag redan skriver om! :-)

Några har skrivit i kommentaren om vad som önskas men de allra flesta har använt sig av enkäten. Nu i efterhand så undrar jag ju så klart över vad Annat är... kanske är det bara mina tankar om vardagen i största allmänhet. Men lite småkorkat av mig att ha med det som alternativ eftersom det inte ger så många svar på alla frågetecken som det skapar. Ja ja. Skriv i kommentaren här under om du vill förmedla något eller om du har ytterligare någon önskan!

Ja men hur blev det då? Jag har rangordnat resultatet:
 1. Om hur jag tar tillvara på grönsaker 43 (72%) 
 2. Glädjehuset, ett kretsloppshus 42 (71%) 
 3. Om olika grödor och hur jag odlar dem 40 (67%) 
 4. Om köksträdgården 39 (66%) 
 5. Vinterodling, hur var när? 34 (57%) 
 6. Om hönsen 27 (45%) 
 7. Mina tankar om konsumtionssamhället 25 (42%) 
 8. Om klimat och miljö 16 (27%) 
 9. Om olika recept 16 (27%) 
 10. Mina tankar om hälsa och välmående 11 (18%) 
 11. Annat 4 (6%)

Återkommer snart med ett inlägg enligt önskemål! :-)
God fortsättning på Er! 

4 kommentarer:

 1. Höns & grönsaker är en härlig kombo som man aldrig kan läsa för mycket om! Själv hoppas jag få uppleva den kombon själv här på gården under året.
  En fortsatt god julhelg önskar Eva Linnea

  SvaraRadera
 2. Önskar dig en fortsatt fin julhelg och ville tala om vilka av dina intressanta ämnen som jag tycker är mest intressanta. Det är 1,3,4,7 och 8. Ser fram emot att läsa dina inlägg framöver. Det finns så mycket att lära sig och tur är väl det.
  Hälsningar Anna-Karin

  SvaraRadera
 3. Som Eva Linnea skrivr häruppe är höns och grönsaker alltid lika roligt att lära sig mer om. Helst om man som jag inte kan ha höns, skulle bli lite trångt i resväskan. Ha en fin fortsättning på julhelgen!/Annelie

  SvaraRadera
 4. Jag har nyligen hittat till din intressanta blog. Vid sådana tillfällen brukar jag läsa allt från början till slut. De flesta bloggar har en funktion där man listar inläggen månadsvis. Det saknar jag på din blogg. Nu bläddrar jag bakåt i stället och har hunnit till denna post som handlar om läsarnas önskemål.

  SvaraRadera