Jag har blivit tillfrågad att hålla en kurs i mjölksyrejäsning av grönsaker av en trädgårdsförening! Så himla roligt, i september ska vi fermentera så att det ryker ur öronen :-) jag ser verkligen fram emot det! Nu gäller det att bara skräddarsy kursen för ändamålet. Får nog fundera på vad vi ska göra så att det blir spännande.
Kanske finns det fler som tycker detta låter spännande?!
Hör av er i så fall!
Visst låter det spännande. Men bor lite långt ifrån :-)
SvaraRaderaHa det gott!
/Heléne
Bor också lite långt bort annars skulle jag verkligen behöva denna kurs!! Ha en fin påskvecka!!
SvaraRaderaDenna kursen hade jag absolut deltagit i om du bott i närheten. Brukar fermentera morötter och vitkål, men skulle vilja lära mig mjölksyrejäsa grönsaker i större bitar, alltså när man inte pressar grönsakerna.
SvaraRaderaOch så är det ju alltid kul att göra saker tillsammans.
Lycka till och glöm inte fota!
Glad påsk!
/Anette