13 apr. 2014

Mjölksyrejäsningskurs!



Jag har blivit tillfrågad att hålla en kurs i mjölksyrejäsning av grönsaker av en trädgårdsförening! Så himla roligt, i september ska vi fermentera så att det ryker ur öronen :-) jag ser verkligen fram emot det! Nu gäller det att bara skräddarsy kursen för ändamålet. Får nog fundera på vad vi ska göra så att det blir spännande.

Kanske finns det fler som tycker detta låter spännande?! 
Hör av er i så fall!

3 kommentarer:

  1. Visst låter det spännande. Men bor lite långt ifrån :-)
    Ha det gott!
    /Heléne

    SvaraRadera
  2. Bor också lite långt bort annars skulle jag verkligen behöva denna kurs!! Ha en fin påskvecka!!

    SvaraRadera
  3. Denna kursen hade jag absolut deltagit i om du bott i närheten. Brukar fermentera morötter och vitkål, men skulle vilja lära mig mjölksyrejäsa grönsaker i större bitar, alltså när man inte pressar grönsakerna.
    Och så är det ju alltid kul att göra saker tillsammans.

    Lycka till och glöm inte fota!

    Glad påsk!
    /Anette

    SvaraRadera