18 jan. 2012

svt 20:00, speciella trädgårdar!


Då jag är fattig på grönt hoppas jag verkligen att detta kan ge mig lite växtnäring denna period! Ser fram emot lite trädgårdsprogram då jag missat mitt favoprogram, 100 % bonde.

4 kommentarer:

 1. Tack för du bytte till popup.
  Nu kan jag äntligen kommentera hos dig... när jag vill =).

  DEt nya trädgårdsprogramet... en liten besvikelse! Dom hade ju redan visat den trädgården i ett annat program som gick förra året. Med tanke på att vi trädgårdsnördar ser allt... och det finns så mycket fina trädgårdar i sverige. Synd. Men det kan dim ju inte fortsätta med så det blir nog bättre =).
  100% bonde? vad är det har jag missat något? vilken kanal?
  Kram på dig.
  ps har du tagit tag i hälsporren =)

  SvaraRadera
 2. Ja grönt är det ont om nu... 100%bonde flög förbi fort, tror dom visade en hel säsong på en vecka, men har för mig dom skall visa en ny säsong i vår på svt!

  SvaraRadera
 3. Mari, Blomkronan; först och främst - Frank "bonderöven" är på svenska 100% bonde och perfekt program för en månskensbonde som jag :-) http://www.dr.dk/dr1/bonderoeven#/25546 väl värd och se! Ibland sänder svt detta program (textat) och då försöker jag alltid se men jag missade en massa avsnitt här efter nyår. Man kan ju alltid titta Bonderövensidan men allt är ju på dansk.

  Och angående nya trädgårdsprogrammet så trodde jag att jag skulle gå sönder. Fy attans vad dåligt det var! Dåliga bilder, dåligt producerat och tråkigt! Jag ska ge det ett varv till nästa vecka men då får det nog bli ganska mycket bättre om jag ska titta på programmet. Kände att jag kan plocka fram lite spenat och nässlor från frysen för att stilla mitt gröna begär för det där hjälpte ju absolut inte!

  SvaraRadera
 4. Nisse; jag hoppas verkligen på lite nya goa avsnitt!

  SvaraRadera