8 jan. 2012

Alla barn i början...

Idag blir det:
Ladda inför nästa vecka. Dags att börja jobba. Måste nog tvätta lite. Packa med träningskläder... Planera nästa vecka. Framförhållning!
Plantera lite fler chilifrön.
Öka värmen. Be maken att öka värmen.
Inhandla salt utan jod och lite mer vitkål, visste inte att jod var bakteriedödande... ska göra en till sats syrad vitkål utan jod och utan vassle. Jämföra med den burk som står... alla barn i början...
Lååångpromenad med hunden. Välbehövligt och uppfriskande.
Koka värmande pumpasoppa.
Skämma bort hönsen lite med grönkål och brännässlor.

I´ll be back!

3 kommentarer:

  1. jag sköter värmen, blir stel om det är för kallt...

    SvaraRadera
  2. Tappa inte modet nu! Jättemånga sätter surkål precis som du gjort, med vassla och vanligt salt, så det funkar det med. Det ska bli roligt att läsa om du upplever någon skillnad:)

    Jag kan tillägga att de där syrningskärlen för visso är fina, men egentligen är en lite onödig investering då glasburkar med patentlock fungerar kanon.

    Jag provade att syra rödbetor också, resultatet blev intressant. Stort lycka till med mjölksyrandet. Ska följa din resa:)

    SvaraRadera
  3. Intressant med syrningen, antiseptisk jodlösning tänker man kanske inte på när man står med saltförpackningen i handen och väljer mellan med eller utan jod!

    SvaraRadera