27 mars 2010

Tänd ett ljus


Nu kör vi!

5 kommentarer:

 1. ok jag bryter huvudströmbr

  SvaraRadera
 2. go göran!

  fnissar gott...

  SvaraRadera
 3. Efter som två i familjen är dunderförkylda var det ett ovanligt lätt beslut att ta. Bara att krypa ner i sängarna, hela familjen. Tufft att kommunen släckte gatubelysningen, så det blev verkligen "strömavbrottskänsla".

  SvaraRadera
 4. Jag förstår inte riktigt hur det skulle vara bättre att ersätta billig, effektiv och iallafall MÖJLIGEN miljövänlig elenergi med parraffinljus: Fossila bränslen som stöder oljeindustrin och släpper ut en helvetes jävla massa koldioxid.

  Stäng av allt annat, fine, men släck inte ljusen!

  Lite sent av mig nu, jag vet, men ändå.

  SvaraRadera
 5. Home River: Hoppas familjen blir frisk snart!

  Melliferax: Själva släckandet av (el)ljusen handlar inte om att det ska vara bättre för miljön denna timme. Så bakom är väl ingen att man tror det?

  Nej det är en manifestation, ett ställningstagande av att man visar tydligt att man bryr sig... Precis som att stå och manifestera på torget och ropa för bättre löner ger i sig inte bättre löner under tiden man står där och inte arbetar?!

  Du har en poäng om med MÖJLIGEN miljövänlig elenergi men alla har inte det...så det är ett uvecklingsområde och Fossila bränslen som stöder oljeindustrin och släpper ut koldioxid ja... det är en kamp i sig, absolut!

  SvaraRadera