21 mars 2010

L ö r d a g


Gårdagen bjöd på en massa spännande så som en ordentlig cykeltur, god mat, tuppar och hönor som solade och sonens tennismatch.

Det var så härligt att se hönorna och tupparna ute på "grönbete" i solen. Det såg ut som de gick runt och inspekterade, funderade och klagade på att någon hade kraschat deras hus. Men så fort de fick lite godis (havregryn) så var de nöjda.

Cykelturen var kanon! Tänk att det kan vara så roligt att cykla på en riktig cykel. Vilken känsla :-) Vi släppte av sonen som skulle först ha tennisträning och sedan en match, parkerade bilen och satte fart med cyklarna. Lite vingligt i början då det var snöis och vatten på cykelbanan från tennisklubbens hus.

Men det tog sig när vi kom in till staden och bar mark var underlaget. En härlig tur på cykel med maken och vi stannade och inhandlade ekovin till kvällens mat samt åt på en liten lunchrestaurang. Skönt och avslappnat, sedan for det tillbaka till sonens match där det blev vinst!

Skulle kunna skriva mycket om själva cykelturen, tillbehören och makens cykelproblem men det ska ni slippa. Skulle kunna starta en cykelblogg. Typ snabbfrälst! :-)
Gissa var jag har ont idag efter cykelturen?!
snyft...

6 kommentarer:

 1. Din fina bild på din stolta tupp gör mig så glad. Jag kan behöva det efter att ha lyssnat på veckans avsnitt av Matens pris om den industriella och cyniska djuraveln...

  Jag tycker det var längesen Bosse var med på bild här. Säkert flera dagar sen :-)

  Härligt det låter med cykelturen!

  SvaraRadera
 2. Är det en tupp, förresten? *rodnar generat och undrar om det kanske är en höna*

  SvaraRadera
 3. Här dröjer det innan man kan plocka fram cykeln...tack för din goa hälsning, en oförglömlig helg det blev det, tänk så många underbara människor man möter gm bloggandet...kramen

  SvaraRadera
 4. Karin: Ja men visst är det en tupp, en tupp av mina fyra som jag har och då är inte Bosse inräknad. Kan ha en Tupp-kavalkad någon dag... och så kan jag visa tupp OCH höna av samma ras så ser du skillnaden.

  Jag ska lyssna på Matens pris... tycker det har varit en intressant serie hittills.

  Viola: visst får man vänner som man "känner", härliga vänner! Vad roligt att helgen blev lyckad! Du lever rena drömlivet och jag är lite avis faktiskt... Ha det gott!

  SvaraRadera
 5. Oj, vad jag känner igen det där!
  När jag just hade fått min cykel tjatade jag öronen av folk om hur fantastisk den var. :-)

  SvaraRadera
 6. Ekomuppen: Men visst, vilken glädje och vilken känsla!

  SvaraRadera