6 mars 2010

Misslyckad miljökung?


Har precis titta på Skavlan som var något tokigare än vanligt! Ändå var det gott att se Al Gore och intervjun med honom. Han har inte tappat hoppet utan fortsätter sin kamp!

Om man inte vill se hela programmet kan man "blippa" fram 40 minuter in i programmet.

Trevlig lördag!

4 kommentarer:

 1. Inte misslyckad, säger jag. Hur långt skulle vi ha kommit i klimatfrågan utan hans insatser? Innan jag sett En obekväm sanning var klimatfrågan väldigt diffus för mig, men filmen slog knockout på mig där i september 2006. Jag vet att jag inte är ensam om det.

  Sen gillade jag Skarsgårds liknelse med bungyjumpet och de oeniga forskarna :-)

  SvaraRadera
 2. Härligt att ha hittat den här coola bloggen, inspirerande, kreativ och matnyttig!

  Nu e det bara att klicka fram "bondjäntan" på datorn o hänga med i "livet på landet livstilen".

  Jag ska ärligt erkänna att jag självmedicinerar med ett nummer av Lantliv, samtidigt som jag köper produkter och godispåsar med allt annat än ekomärken på och när jag tittar ut genom fönstret ser jag grannen kliva ut, ta en cigg påklädd en sunkig morgonrock medans han ställer kaffet på balkongräcket för att dra dagens första halbloss.
  Själv ställer jag mig på balkongen, sträcker riktigt mycket på halsen för att se vilken färg himlen har idag då! Ja, lantlivet tycks vara fjärran bort...men nu finns det bot, bara sätta sig vid datorn och hänga med "bonjäntan", alla kan ju förändras, även vi storstadsmänniskor kan ju få ta del av en gnutta livskvalitét. Den här bloggen kommer jag följa.
  Jag tänker ta ut mitt "ludd i ena örat", börja lyssna och låta mig inspireras...hmmm, känner mig redan som mer miljösmart.
  Tack för det och tack för alla tips, fina bilder, artiklar och övrig kännedom om att vara en mer miljömedveten människa.

  Kram från "The Big City Girl"

  SvaraRadera
 3. Karin: förstår att Al Gore själv tycker att han inte än har lyckats med han ville men att han inte ger upp. Han arbetar mot många starka viljor... För mig är han inte en misslyckad miljökung utan snarare prinsen på den vite springaren som kommer att få till en förändring!

  SvaraRadera
 4. The Big City Girl; välkommen hit och jag bugar och tackar för de fina orden! Alla kan, alla har möjlighet utefter sin egen förmåga!

  Kram på dig!

  SvaraRadera