1 dec. 2010

Surdegsbakning???


Ååå jag blir ju så sugen att prova igen med surdegsbakning! Jag har ju provat några gånger men det vill sig inte riktigt. Och så har jag sån tur att Pain de Martin ska köra en kurs på så sin blogg om surdegsbakning!

Nu hoppas jag bara att jag kan använd Saltå kvarns Dinkelmjöl, fullkorn till surdegen... ?



Är det fler som hänger på?
Eller är det bara jag i hela världen som misslyckas?



4 kommentarer:

  1. Nä jag misslyckas också tror jag... iallafall med att få dom sådär sega o fluffiga!

    Mina blir mer kompakta vanliga bröd... =S Fast det är ju gott det med...

    /Asiankitten

    SvaraRadera
  2. Jag hänger på, jag misslyckas också med surdegarna så det ska bli spännande att följa Martin !!

    SvaraRadera
  3. Jag brukar förvisso lyckas med mina, men det är kul med lite inspiration, så jag hänger ev på iaf!

    SvaraRadera
  4. Jag hakar på, brukar lyckas 50/50 av gångerna, trots att jag gör exakt lika från gång till gång. Märkligt...men när man lyckas, wow, finns inget godare bröd!
    Eija

    SvaraRadera