Ååå jag blir ju så sugen att prova igen med surdegsbakning! Jag har ju provat några gånger men det vill sig inte riktigt. Och så har jag sån tur att Pain de Martin ska köra en kurs på så sin blogg om surdegsbakning!
Nu hoppas jag bara att jag kan använd Saltå kvarns Dinkelmjöl, fullkorn till surdegen... ?
Är det fler som hänger på?
Eller är det bara jag i hela världen som misslyckas?
Eller är det bara jag i hela världen som misslyckas?
Nä jag misslyckas också tror jag... iallafall med att få dom sådär sega o fluffiga!
SvaraRaderaMina blir mer kompakta vanliga bröd... =S Fast det är ju gott det med...
/Asiankitten
Jag hänger på, jag misslyckas också med surdegarna så det ska bli spännande att följa Martin !!
SvaraRaderaJag brukar förvisso lyckas med mina, men det är kul med lite inspiration, så jag hänger ev på iaf!
SvaraRaderaJag hakar på, brukar lyckas 50/50 av gångerna, trots att jag gör exakt lika från gång till gång. Märkligt...men när man lyckas, wow, finns inget godare bröd!
SvaraRaderaEija