15 apr. 2010

Lyxvecka!

Tänk att det gör så mycket i vardagen att äta lite lyxigare mat?! Vi har ju sådan lyx att få hjälp med att röka kött lite då och då. Dr K äger ett rökeri och ibland får vi vara med när han "ryker till".

Återigen har vi rökt ett av våra kalkonbröst och det smakar ljuvligt. På riktigt! Inga aromämnen utan på riktigt. :-) Rökt kalkon, ungstekt potatis och ärtröra med vitlök. Mums filibaba! Så denna vecka har det varit fest hela veckan, både i matväg men också i presentväg.

Jag har fått drivbänk eller vad man nu vill kalla den, solstolar, härligt godis, en massagegroda och äggkläckare. Vad kan en kvinna mer önska sig :-) ? Som sagt, lyxvecka!

Dessutom skiner solen!

3 kommentarer:

 1. Mmm, det där lät gott! Fina presenter har du fått också! Hihi, min stådende önskan till födelsedag, morsdag mm är alltid jord och gödsel! Blommor är förstås också alltid trevligt. Men jag vill inte ha något "onödigt". Så man måste känna mig för att pricka rätt!
  Kram/Marie

  SvaraRadera
 2. Marie: ja det där med jord och gödsel är viktiga ting. Jord fick jag förra året, ett helt flak! :-) Gissa om jag var nöjd? Hönsgödsel har jag ju gott om, kanske att jag ska fråga bonden efter lite hästskit...!

  SvaraRadera
 3. kul med ägg kläckare, det har jag en också.
  det är så spännande att följa dom små rackarna ut i livet.

  SvaraRadera