17 mars 2011

Chiligåva

Ett kort inlägg bara innan jag rusar till jobbet. Lite mycket nu men jag hoppas att det lugnar ner sig så jag kan pyssla med mitt! Tänk vilken pärla Mari - Blomkronan är! Vi träffades på Kistamässan för första gången och jag tycker så himla mycket om henne. Inte bara för att hon ger gåvor utan för att hon ÄR något mer insnöad än jag på det här med odling ;-)

Förutom torkade ringblommor och frön så fick jag dessa två juveler av henne. Och så glad jag blev. Jag sköter om dem nu som om de vore söta hundvalpar eller nåt. Dock verkar chiliplantan till vänster var väldigt medtagen av att byta ägare så vi får se om jag klarar av den. Jag håller tummarna och hoppas.

Må gott!

4 kommentarer:

  1. Vad härligt det är att vara inne här hos dig och bli inspirerad. Bara en nackdel jag vill haaaaa hööööns. Men allt har sin tid. Önskar dig en fin fin dag/Gela

    SvaraRadera
  2. Du är är härlig människa du med =) Enligt SMHI´s mätningar kom våren till oss i måndags, men jag är fortfarande insnöad hihi (på två sätt då). Tråkig att höra att den ena chilin mår lite dåligt, Men jag valde oxå dom minsta till dig för det var lättast att frakta med sig i den lilla väskan. Men i vår kommer jag och hälsar på dig, då kan jag ta med mig nya =). Chilin du fick ingår i gruppen Capsicum Pubescens, dom ska vara dom lättaste att övervintra och ger mer och mer frukt för varje år, det blir ett litet träd =). Kramis på dig // Mari

    SvaraRadera
  3. Hej fina du! Det var himla skoj att träffa dig också även om det blev kort... Hoppas vi hinner prata mer nästa gång. Jag säger som Ingela - jag vill oxo ha hööööns! Blir helsugen på det när jag kikar in här.. ;)

    SvaraRadera