20 mars 2011

Purjobebisar...visst gör jag rätt?!Står och planterar om purjolöken och undrar om det är så här det ska gå till...? Famlar i blindo och tror mig minnas att jag har sett eller hört att man ska klippa dem när man har planterat om dem en och en från orginalsådden.

Eller?

4 kommentarer:

 1. Jag gör också så...och har läst nånstans att det skall vara bra. Och det har funkat de två år jag har odlat purjo...så helt fel kan det ju inte vara :-)

  I år har jag ännu inte planterat om eller klippt ner purjon...men det är nog dags nu....

  SvaraRadera
 2. Har planterat om mina och tänker så ut dom sen med tomma toarullar som skydd. De lär nog få en släng av saxen här hos mig också. Ser ju jätte bra ut. Kram Gela

  SvaraRadera
 3. Jag brukar frisera mina en gång innan skolning om de börjar bli bushiga, och sedan klipper jag dem som du i samband med omplanteringen.

  SvaraRadera
 4. Jo man klipper dom för att dom ska bli kraftigare, jag tycker jag får klippa mina många gånger innan dom blir utplanterade.
  mina står och väntar på omplantering... dom får vänta lite till, nu måste jag lägga min kraft på att lusa av alla chilisar f*n vad många dom kan bli på några dagar!!
  Kramis Mari

  SvaraRadera