1 maj 2010

L å n g p r o m e n a d


God morgon 1:a Maj!

Idag blir det blåsippespan på långpromenaden med the doggi. Jag tycker de är så vackra, så sköra och alldeles underbara. Drömmer om att ha en lund fylld med sippor...

Har ett längre stråk som följer vattnet och det är så fint och lugnt att gå där. Själva långpromenad tar cirka 2 timmar och det är så härligt. Där vid ett ställe brukar det finnas små söta blåsippor att beundra. Hunden tar ett bad och jag bara njuter.

Platsen och promenaden ger tid till att fundera och återhämtning är i fokus. Jag fyller på av naturens alla fina inslag. Det är som en vacker novell.


Trevlig första Maj!

2 kommentarer:

 1. Hej bondjänta, tack för titten på min sida!

  Det låter som en underbar förstamaj! Min motion utgörs av städning idag. Möjligen släpande av grenar till majbrasan som-förhoppningsvis- ska tändas ikväll när vi får gäster.

  Och du, apropå ditt tidigare inlägg om Anna och Fanny Bergenströms böcker så har jag ett tips till: Vinterns goda ting. Kan säkert hittas på antikvariat. En helt underbar bok om höstens och vinterns helger, med mat och blommor och allt möjligt.

  Jag ser fram emot bilder på blåsippor!

  SvaraRadera
 2. Tant Grön: Ja jag brukar ju smyga hos dig, gillar din blogg skarpt. Ja, Vinterns goda ting köpte jag till svärmor... hade ju gärna haft den själv.

  Blåsipporna uteblev, det var inte dags än kanske?

  SvaraRadera