Något lyxig känsla är det att plocka fram tuppar som har gått här hemma, krydda dem och lägga in dem i ugnen. Har suttit i solen och titta igenom gamla inredningstidningar och hör på nyheterna om Ekomat som fortsätter att stiga i försäljning. Skönt att människor prioriterar...
Kvistar av rosmarin, citroner, lök och vitlök ligger tillsammans med de två tupparna på ugnsplåten. Snacka om närproducerat och ekologiskt, tupparna har inte ätit något opassande utan är uppfödda på matrester, spannmål och ogräs. "Gröna tuppar"!
Tupparna får vara en bra stund i ugnen, de sköter sig ju själva och det är den godaste tuppen man skådat! Lite fransk potatissallad och oliver till så har vi en lyxigt god vardagsmiddag!
Kolla senaste inlägget i min blogg så får du se att sillisarna fungerar =)
SvaraRaderaDu, vi födde upp ungtuppar till vintern när jag var liten....och dom smakar så BRA!!!, GOTT!!! Och underbart!
SvaraRaderaSå jag njuter i sinnet med dig...
Kram
Suzan: jag är imponerad!
SvaraRaderaBondbruden: Visst är de goda. Bra kött och schysst djurhushållning är inte illa...