19 jan. 2012

Blogger Blogger we got a problem..

Tyvärr är det megaproblem med kommentarer på min blogg just nu så jag får göra om till pop-up fönster och se om det blir bättre. Man kan läsa på Known issues for blogger om just detta. Förhoppningsvis löser de snart problemet och jag kan återgå till att ha det som jag vill. Annars blir det till att byta bort blogger... Suck och stön!

Hoppas att ni kan kommentera återigen!

6 kommentarer:

 1. Vad jag har förstått så är det problem om man har internet explorer. När jag bytte till Google Chorme försvann alla problem. Du kan läsa mer på http://fixa-din.blogspot.com/2011/10/jag-kan-inte-kommentera.html

  Ha det bäst!
  Kram Hélena

  SvaraRadera
 2. Hallo, jag har också bytt till popup, det funkar och är ju faktiskt mycket bättre. Stötte på samma problem som du, hela sidan låste sig men nu funkar det igen.
  /Annelie

  SvaraRadera
 3. Jag har bytt webbläsare - till Google Chrome, rekommenderar den verkligen. Har även bytt tillbaka till pop-up-fönster igen på min egen blogg... det verkar funka. Gillar de inbäddade kommentarsfälten eftersom man sedan någon vecka tillbaka kan svara i trådar om man vill... bara hoppas att allt löser sig.

  Kram

  SvaraRadera
 4. Jag använder aldrig Explorer utan bara FireFox och det har hittills (say no more) strulat. Explorer har andra buggar med, så ett byte (till vad som helst egentligen) är nog varmt rekommnenderat.

  SvaraRadera
 5. Jag använder firefox eller chrome och har inte så mycket att klaga på egentligen. MEN jag hade inbäddade kommentarsfält med svar i trådar och det var himla bra. Nu har jag popup och hoppas att de fixar problemen snarast då jag verkligen gillade att svara till den det berörde!

  SvaraRadera
 6. Hej!
  "Blogg-surfar" lite och hittade hit till din trevliga blogg!
  Hade samma problem som du tills jag bytte till pop-up! Verkar ju funka bättre nu för dig med :-) (Onödigt att slösa tid på blogg-strul, man vill ju göra de roliga grejorna ;-)

  Trevlig helg!
  Annika

  SvaraRadera